Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Lasermännen

majorlazer

Inte för att någon utanför huset lär märka någon större skillnad ännu men idag har jag gjort min första dag som musikredaktör på Sydsvenskan. I ett par veckor i juni ska jag göra mitt bästa för att fylla Håkan Engströms stora skor för att sedan återkomma i samma pjuck en andra period i augusti och september. 

Den här veckan skriver jag bland annat ett par rader om historiens bästa jungleskiva samt Diplo och Switch - lasermännen som producerat merparten av M.I.A:s låtar - och deras dancehallprojekt Major Lazer. Debutalbumet Guns Don’t Kill People… Lazers Do släpps i USA i dagarna men finns redan att lyssna på i sin helhet på deras myspace-sida

Jag var något skeptisk inledningsvis men den växer mer och mer. Ni hittar recension i Sydsvenskan på onsdag. 

Live Video från något (som vanligt) Fader-relaterat event.

Video till första singeln Hold the line feat. Santogold & Mr. Lexx.

Andy Milonakis som väldigt rolig laserzumbie.

 15/6 2009, 23:36 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: