Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Drake – Best I Ever Had (Video)

drakestor

Kanadensiska multibegåvningen Drake beskrivs som den bästa nykomlingen som hamnade utanför amerikanska hiphoptidningen XXL:s lista över årets mest lovande rappare. Frågan är om han inte är den mest talangfulla av dem alla. Hans Best I Ever Had är en av årets hittills bästa R&B/Hiphop-singlar. Nu har den fått en video, signerad ingen mindre än Kanye West. Jag hade klistrat in den ovan om tekniken hade fungerat. Nu får ni hoppa vidare till youtube.

För den som är intresserad av mer är nätet strösslat av remixer och versioner av låten. Finns bland annat en med Serani och en med R Kelly  på gästverser (DJ Semtex har samlat många av remixerna här).

 3/7 2009, 10:45 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: