Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Bra just nu: Jonathan Jeremiah

jonathanjeremiah

I England surras det en del om folksoul-sångaren Jonathan Jeremiah. Det räcker att lyssna på singeln Happiness och i förbifarten notera att han samarbetat med bland andra ?uestlove från The Roots, blåslegenderna Pee Wee Ellis och Fred Wesley från James Browns band JB:s för att förstå varför. Ja, och då har jag inte ens nämnt de kommande remixerna signerade Metro Areas Morgan Geist och Quiet Village. Speciellt den först nämnda är fullständigt enastående (lyssna nedan), en av det senaste halvårets bästa faktiskt. 

Enligt Jonathan Jeremiahs myspacesida så ska EP:n What’s A Guy Got To Do vara ute nu men jag har inte lyckats fånga den någonstans så jag vet inte om det stämmer eller ej.

Jonathan Jeremiah - Happiness (Morgan Geist Remix)

 24/9 2009, 22:35 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: