Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Lite gods från Mad Decent

 guccifrontcovv

Diplo, Paul Devro & co på Mad Decent levererar två paket den här veckan. För att få fart på januaris ekonomikoma och vår musikkonsumtion skickar de dancehalltokarna South Rakkas Crews senaste album rakt ner i våra hårddiskar utan att vi behöver betala en spänn (är ni nere med Major Lazer och Jamtech Foundation lär ni inte ha några problem att gilla) . Sedan passar Diplo på att anmäla sig till släppguccifriklubben genom att bjuda in lite vänner och bekanta för att strö lite socker på russinen från Atlantarapparens Cold War-serie. 

Hygglo.

South Rakkas Crew - The Stimulus Package

Diplo presents Free Gucci - The Best of The Cold War Mixtapes

 12/1 2010, 11:39 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: