Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Robyn droppar visheter

konichiwagoestuttifrutti

–  Leila K och Dr Alban stod för en råflummig blandning av engelsk ravekultur, svensk popmusik och hiphop. Det vi vill med den här klubbkvällen är att säga, hallå, detta är allas arv – det är inte bara afrikanskt, det är svenskt också. Det finns något jätteexotiskt i det. Mad Decent (producenten Diplos internationellt välrenommerade skivbolag) har gjort den typen av mixade influenser till något hippt nu, men det har funnits i Sverige sedan 80-talet.

Robyn droppar visheter i samband med att hon och hennes Konichiawa Bitches Goes Tutti Frutti-kollega Louise “Lojsan” Sondlo intervjuas i DN På Stan. Affischen är från förra månadens klubb. Tyckte den var finare än den de valt till den här gången.

Mer: Videoklipp från klubben.

 19/3 2010, 15:56 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: