Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Brasiliansk legend går nötter

verocai-cover

DJ Nuts är något av Brasiliens motsvarighet till Kaliforniens DJ Shadow. En DJ och skivsamlare som bland annat varit inblandade i arbetet med dokumentärfilmen Brasilintime – Batucada Com Discos. Här tillägnar han ett helt mixtape till legendariska kompositören, arrangören, gitarristen och sångaren Arthur Verocai.

Verocai självbetitlade debut var fram till att det återutgavs 2003 en av de mest eftertraktade albumen på andrahandsmarknaden inom brasiliansk musik. Finns tyvärr inte på Spotify men går att finna på youtube bland annat.

DJ Nuts - Arthur Verocai Mix

 22/4 2010, 8:18 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: