Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Hjältarnas återkomst

I kväll startar vad vi utan att skämmas kan kalla hjältarnas återkomst med DJ Harveys besök på F12 i Stockholm. Dagen efter är det dags för Moodymann i Göteborg. På söndag gästar han Stockholm. Tre veckor senare besöker Theo Parrish Malmö i samband med att Babel, före detta Jeriko, fyller två år. Johan Wirlfält skriver fint om Harvey på Rodeobloggen. Mixen han pratar om Sarcastic Study Masters Volume 2 kan ni ladda ner här.

Tidigare i veckan gästade DJ Harvey Johanna Koljonen och P3 Kultur. Missade ni det ligger intervjun uppe på P3s webbsida. Den är bra, rolig och väldigt hjärtlig på ett fint sätt.

På tal om intervjuer så tillbringade jag delar av veckan med att redigera Martin Abrhamssons tio år gammal intervju med Theo Parrish, mig veterligen den enda som gjorts på svenska. Den kommer att återpubliceras inom kort på Ohbabyilikeitraw.com.

Bra slut på sommaren. Bra start på hösten.

 20/8 2010, 20:37 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: