Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

90-talets bästa Jamaica

Inga konstigheter. Bara en Spotifylista med mina 100 främsta reggae- och dancehall-favoriter från 90-talet. Som vanligt när det handlar om jamaicansk musik är det inte skitlätt att hålla reda på när låtar verkligen släpptes första gången. Saker återutges och spelas in på nytt om vartannat. Det är säkert en eller ett par låtar som hamnar utanför intervallet 1990-1999.

Sedan har jag medvetet valt bort ett par stora hits på populära riddims, musikbakgrunder, som Joyride, Lecture och Bookshelf då det blir något tradigt och enformigt att lyssna på fyra-fem hela låtar på samma rytm.

Allt finns naturligtvis inte på Spotify (själv saknar jag den här) och jag har garanterat glömt en massa låtar så känn er fria att flagga för era egna favoriter här i kommentatorfältet.

Jonas From Falun 100 dancehall/reggaefavoriter 1990-1999 (Spotify-länk)

 28/7 2011, 18:14 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: