Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Douster väljer fransk ragga

Det finns många anledningar till att älska karibiska kulturbloggen Large Up.  En av anledningarna till att jag alltid återvänder till dem i mitt RSS-flöde är deras serie Toppa Top 10 som är en klassisk rockjournalistisk topplista inom vitt skilda ämnen. Den här veckan har de tagit hjälp av franska tropical bass-producenten Douster för att hitta de tio bästa franska (!) ragga/dancehall-klassikerna genom tiderna. Enbart den fenomenala videon till Tonton Davids “Peuples du Monde” och det sanslösa Tour De France-inspirerade omslaget till Daddy Yods album “King Daddy Yod”  (ovan) är värt egna inlägg.

 31/5 2013, 20:44 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: