Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Beach 2013

Jag har ännu inte hunnit sluta dansa till vare sig “Inspector Norse” eller den sololjedrypande uppföljaren “Lanzarote”. Det hindrar inte Todd Terje från att rita upp nya danssteg i sanden för sommarens mest självklara stranddisco.

– Härmed ut-90-taliserar härmed jag er alla genom att göra tre mixar av min nya låt. Ingen funky vocal mix dock, men det finns en samba mix (för fu fußball-fansen), en disco mix (för skäggen) och en bonus mix (endast för att göra Gerd Janson glad). Titeln är “Strandbar” och inspirerad av hur norsk riksradio beskrev “Inspector Norse” (“det låtar som bakgrundsmusik på en strandbar”), skriver Todd Terje i ett mail.

Strandbar” släpps nästa vecka på hans egna Olsen Record . Lyssna och förhandsbeställ ett exemplar på Phonica i London.  Todd Terje hälsar även att ytterligare ett egen tolva är på gång efter sommaren och att vi kan förvänta oss ett fullängdsalbum i februari 2014.

 7/6 2013, 6:57 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: