Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Falkman – Pengar Pengar

Klubbveteranen, discjockeyn, vokalisten, producenten och Falafel no 1 Soundsystems front-MC Palle Tenfalk är tillbaka med ett nytt projekt. Som Falkman har han spelat in en vobblande skånsk tolkning av Horace Andy’s reggaeklassiker “Money Money”. Lagom till att Karl-Bertil Jonsson sprider sin årliga vänsterpropaganda på statstelevisionen på julafton släpper Falkman “Pengar Pengar” med tillhörande video.

Låten låter som ett osannolikt fusion av Familjen och dubstepfantomen Skrillex mest lyckade piratsammanslagningar.

Falkman låter hälsa att alla intäkter som låten spelar in via Spotify, iTunes och YouTube går oavkortat till Stadsmissionens arbete för hemlösa. “Releasefesten” hålls av denna anledning inte på klubb utan mitt på torget Triangeln i Malmö 11:00 på julaftons förmiddag. Falkman framför några tunes och bjuder på het soppa.

Lyssna på ett smakprov på Junodownload.

 23/12 2013, 12:12 – Jonas | Blogg
 Etiketter: , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: