Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Maskinen – Boys II Men (LL)

Trendhuvudstaden har DJ Fittmongo, en seriefigur i SVD:s fredagsföljetong ”Stockholmsnatt” med stenkoll på den fräsigaste electrosmutsen. Malmö får nöja sig med löst anknutna Maskinen – ett dampigt hiphopprojekt med Frej Larsson från electronicapojkbandet Slagsmålsklubben och rapparen Afasi. Förra sommaren fick de alla som inte var våldtäktsmän att dansa till en oväntad landsplåga.

I teorin borde jag avfärda det här. I praktiken har jag svårt att inte gapflabba när de i samma andetag jämför sig med Kalle Anka på LSD och springer ihop med lokala dubreggaeprofilen Sillen på svartklubben Alianza Latina. Jävla galenpannor.

Maskinen
Titel: Boys II Men
Bolag: Pope/Universal
Betyg: 2 

Publicerat i Sydsvenskan 2009-11-18

 18/11 2009, 14:55 – Jonas | Recensioner
 Etiketter: , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: