Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Timbaland Presents Shock Value II (LL)

I jämförelse med musiken som dominerar listorna idag låter Timbalands material för bland annat Missy Elliot och Aaliyah ännu mer futuristisk än när den släpptes åren kring millenniumskiftet. Då ville han revolutionera topplistorna, nu bevakar han ängsligt sin position som hitleverantör och popstjärna genom att kalkera framgångsreceptet från 2007 års succé The Way I Are. Att namnen på gästlistan spänner från Kate Perry och hiphopens framtid Drake till tonårsstjärnan Miley Cyrus från tv-såpan Hannah Montana spelar ingen roll när samtliga trycks ner i en klubbig hitmall som lät uttjatad redan för ett par år sedan.

Timbaland Presents Shock Value II
Bolag: Interscope/Universal
Betyg: 2

Publicerat i Sydsvenskan 2009-12-09 

 9/12 2009, 11:05 – Jonas | Recensioner
 Etiketter: , , , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: