Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Robyn & Diplo – No Hassle (LLLL)

Låt. När Diplo i slutet av november publicerade ett youtube-klipp från en studiosession med Robyn tappade garanterat ett och annat popsnöre andan av förväntan. Robyn uppbackad av Diplo – producenten och discjockeyn som tillhör den alternativa musikvärldens mest inflytelserika opinionsbildare under 00-talet. Det lät för bra för att vara sant.

Förra veckan dök resultatet upp på nätet och No Hassle lär inte göra någon besviken. Till ljudet av en dubstepinfluerad popproduktion i baktakt kliver Robyn ensam ut på dansgolvet i högklackat. Smart, smittsamt och en av de mest övertygande fusionerna mellan pop och studioinnovation sedan Aaliyahs Try Again.

Robyn & Diplo
Titel: No Hassle 
Betyg: 4

Publicerad i Sydsvenskan 2010-02-17. 

 21/2 2010, 19:29 – Jonas | Recensioner
 Etiketter: , , , , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: