Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Lil Wayne – I Am Not A Human Being II (LLLL)

I höstas slog Lil Wayne Elvis Presleys rekord över flest antal låtar på den amerikanska Billboardlistan. 109 stycken.  En förklaring till hans produktivitet är arbetsmetoden. Lil Wayne skriver inte ner sina skruvat febriga texter. Han går direkt in i studion och improviserar, likt en verbal jazzmusiker.

Tionde studioalbumet inleds som ett episkt Kanye West-drama men redan efter ett par rader har New Orleans-rapparen utnämnt sin penis till nästa svarta presidentkandidat och därmed försäkrat oss om att han numera är helt återställd efter rockfloppen ”Rebirth” 2010.

”I got pussy on my mind and on my breath and on my fingers” rappar Lil Wayne. Om mängden snusk motsvarar sexbegäret är han klart omänsklig.

Bästa spår: Beat The Shit

Artist: Lil Wayne
Titel: I Am Not A Human Being II
Bolag: Universal
Betyg: 4 

Publicerat i Sydsvenskan 2013-03-27
 28/3 2013, 12:39 – Jonas | Recensioner
 Etiketter: , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: