Losing my taste for the nightlife
Jonas Grönlund – Om musik och kultur

Big Sean – Hall of Fame (LL)

I mitten av augusti fick Big Seans ”Control” stor uppmärksamhet. Låten var ursprungligen tänkt till ”Hall of Fame”, men plockades bort. Med tanke på att surret bara handlade om kollegan Kendrick Lamars vers och hans verbala krigsförklaring till halva hiphopvärlden var det kanske lika bra.

Efter debutens relativt svala mottagande framstår uppföljarens titel mer som en önskedröm än en innehållsförteckning. Albumet innehåller ett par starka låtar och produktioner från No ID och Key Wane, men Big Sean efterlämnar ett lika opersonligt avtryck som en nyhetsuppläsare på SVT.

Som Kanye West light fyller han en funktion men det lär knappast ge honom ett permanent medlemskap i genrens finrum.

Bästa spår: Nothing Is Stopping You

Artist: Big Sean
Betyg: Hall of Fame
Bolag: Island Def Jam Music Group
Betyg: 2 

Publicerad i Sydsvenskan 4 september 2013
 5/9 2013, 21:44 – Jonas | Recensioner
 Etiketter: , , ,

Du kan lämna feedback eller pinga.

Lämna feedback

Lämna feedback i rutan nedan: